Ouders

2 jaar geleden

Ouders

Welkom op MinidiscoTV, de website waar je als ouders je kinderen veilig naar leuke liedjes en clips laat kijken. Handig voor de computer, de telefoon, de tablet en de smart tv.

Je vindt hier de clips geordend op leeftijd. We hebben ze onderverdeeld naar peuters en kleuters (1-4 jaar) en grotere kinderen (5-10 jaar). Overigens zijn veel van onze clips prima geschikt voor alle leeftijden.

De meeste clips duren ongeveer drie minuten. Handig zijn onze non stop clips, die ruim een half uur duren. 

Op MinidiscoTV staan vele honderden clips. Ze zijn geordend op onderwerp:

  • Tekenfilms
  • Kinderclips
  • Dansclips
  • Thema’s (b.v. Sinterklaas, Kerst, Halloween)
  • Series (tekenfilms met verhaaltjes, clips van andere artiesten)
  • Podcasts (hoorspelen)
  • Registraties van theatervoorstellingen

Veel liedjes zijn er in meerdere talen. Clips in het Engels, Duits, Frans, Spaans, enzovoorts staan onder Internationaal.

Onze clips worden veel gebruikt in het onderwijs. Onder Educatie vind je leuke lesideeën. 

Bij MinidiscoTV houden we rekening met de online veiligheid van jouw kinderen. Reclame is, voor zover aanwezig, duidelijk herkenbaar. Kinderen worden niet verleid om geld uit te geven via deze website. De persoonlijke gegevens van abonnees worden vertrouwelijk behandeld. Meer over ons beleid op het gebied van privacy vind je hier: https://minidisco.tv/privacy. Onze algemene voorwaarden staan hier: https://minidisco.tv/algemene-voorwaarden 

Wil je meer weten over Minidisco? Kijk op de website www.minidisco.nl

De Dieren Uit De Dierentuin
Tekenfilms Minidisco
Alle LeeftijdenPeuters 1 - 4 jaarKinderen 5-10 jaar

De Dieren Uit De Dierentuin

Tekenfilm van: De Dieren Uit De Dierentuin zijn los! Liedje over de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer, de kikker, de aap, de kangoeroe. Om lekker op te dansen! TEKST van DE DIEREN UIT DE DIERENTUIN De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang De dieren…. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn! De dieren…. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar De dieren…. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer De dieren…. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer, de kikker De dieren…. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer, de kikker, de aap De dieren…. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer, de kikker, de aap, de kangoeroe! De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los
03:452 jaar geleden