Apps

2 jaar geleden

Altijd onze clips bij de hand? Zet minidisco.tv nu standaard als webapp op het beginscherm van telefoon of tablet! Gratis, gemakkelijk en veilig! 

Een webapp ziet eruit en werkt bijna hetzelfde als een normale app, alleen hoeft er niets geïnsstalleerd te worden.

Webapp MINIDISCO.TV instellen op iPad en iPhone

1. Open in Safari: www.minidisco.tv 

2. Klik onderaan het scherm op het pijltje naar boven 

3. Kies optie: Zet op beginscherm 

4. Kies optie: Voeg toe 

Webapp MINIDISCO.TV instellen op Android 

1. Open in Chrome: www.minidisco.tv

2. Tik rechtsboven op een pictogram met drie stipjes  

3. Tik op toevoegen aan startscherm 

4. Kies optie: Voeg toe 

Geen advertenties? Neem een abonnement!
Op MinidiscoTV kom je advertenties tegen. Daardoor kunnen wij deze site onderhouden en leuke nieuwe liedjes en clips maken. Liever geen advertenties? Klik op Club en neem een abonnement.

De Dieren Uit De Dierentuin
Tekenfilms Minidisco
Alle LeeftijdenPeuters 1 - 4 jaarKinderen 5-10 jaar

De Dieren Uit De Dierentuin

Tekenfilm van: De Dieren Uit De Dierentuin zijn los! Liedje over de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer, de kikker, de aap, de kangoeroe. Om lekker op te dansen! TEKST van DE DIEREN UIT DE DIERENTUIN De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang De dieren…. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn! De dieren…. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar De dieren…. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer De dieren…. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer, de kikker De dieren…. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer, de kikker, de aap De dieren…. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer, de kikker, de aap, de kangoeroe! De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los
03:452 jaar geleden